MondenUltimele articole

Selena Gomez- iată de ce a decis să se deconecteze de la rețelele de socializare

Deși a redevenit cea mai urmărită femeie de pe Instagram, artista Selena Gomez a anunțat că ia o pauză de la rețelele de socializare.

Este oficial, Kylie Jenner nu mai este cea mai urmărită femeie de pe Instagram. Într-adevăr, mezina clanului Kardashian cedează locul unei artiste cunoscute în lumea cinematografiei, a muzicii și a produselor cosmetice.

Selena Gomez devine cea mai urmărită persoană de pe Instagram.

În timp ce Kylie Jenner avea 380 de milioane de urmăritori, ea a fost detronată de artista Selena Gomez. Ea este acum cea mai urmărită personalitate feminină din lume pe Instagram, cu 381 de milioane de urmăritori. Chiar dacă acest record este o performanță pentru creatoarea brandului Rare Beauty, se pare că aceasta vrea să facă un pas înapoi de pe rețelele de socializare.

Citește și  Aloe Vera, ingredientul minune pentru gingiile tale

Împotriva tuturor așteptărilor, ea a anunțat, în timpul unui live Tiktok, că ia o pauză de la rețelele de socializare. „Sunt atât de fericită, sunt atât de binecuvântată, am cei mai buni prieteni, cei mai buni fani din lume și pur și simplu nu aș putea fi mai fericită. Mă simt foarte bine. Îmi place cine sunt. Și da, voi lua o pauză de la rețelele de socializare, pentru că este un loc un pic prostuț. Și am 30 de ani, sunt prea bătrână pentru asta, așa că… Dar vă iubesc cu adevărat! Și o să ne vedem mai devreme sau mai târziu. O să iau o pauză de la tot”, explică ea. La câteva ore după acest live, contul Selenei Gomez de pe Tiktok a fost dezactivat.

Citește și  Pepene verde, cateva idei originale pentru a-l savura

Kylie Jenner și Hailey Bieber, în spatele acestei pauze în rețea?

Dacă această decizie bruscă de a părăsi rețelele de socializare i-a surprins pe mulți fani, mulți dau vina pe Hailey Bieber, acum căsătorită cu fostul ei iubit Justin Bieber, și pe prietena ei Kylie Jenner. Într-adevăr, pe 21 februarie, cele două tinere au fost acuzate de unii internauți că ar fi intimidat-o pe Selena Gomez, în special în legătură cu modul în care aceasta și-ar fi machiat sprâncenele. Aceste povești, demne de un loc de joacă, nu au reușit să facă să tergiverseze web-ul. Pentru a calma spiritele, Kylie Jenner a declarat că nu și-a bătut joc de Selena Gomez în niciun moment. „Nimic din toate astea nu este necesar, sunt o fană Kylie”, a conchis Selena Gomez în comentariile sale de pe Tiktok. Cu toate acestea, fanii ei așteaptă deja revenirea ei pe rețelele de socializare.

Citește și  Sfaturi pentru curatarea si dezinfectarea casei

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

Idei de rețete pentru a face pe toată lumea să iubească varza de Bruxelles

Varza de Bruxelles este departe de a fi preferata tinerilor și a bătrânilor deopotrivă. Cu toate…
Read more
SănătateUltimele articole

Cum poti regla in mod natural nivelul de zahar din sange? Top 3 cele mai bune alimente pentru a echilibra zaharul din sange fara medicamente

Pentru persoanele cu prediabet, diabet sau alte afectiuni care afecteaza nivelul de zahar din sange…
Read more
SănătateUltimele articole

7 solutii eficiente pentru a stopa pofta de zahar

Este zaharul un aliment care creeaza dependenta? Pentru comunitatea stiintifica, aceasta este o…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.